Új iroda-, raktár-, vagy üzlethelyiséget keres?

A csarnoképítés tág fogalom, az irodahelyiségektől, ipari csarnokoktól a raktárakig és edzőtermekig, a különböző elosztó központig minden belefér. Mindamellett testre szabható, így a megrendelőnek konkrét elképzelései, kívánságai és igényei lehetnek vele kapcsolatosan.

De ez csak egyetlen előny a csarnoképítéssel kapcsolatosan, a fémszerkezet gyártás ugyanis lehetővé teszi, hogy rövid időn belül, költséghatékonyan tudja megvalósítani terveit.

Tartozzon cége az ipar bármely területéhez, végezzen mezőgazdasági vagy sport jellegű tevékenységet, vagy csak szüksége legyen különböző áruk raktározására, nélkülözhetetlen a megfelelő méretű, biztonságos épület.

Ismerje meg az acélszerkezetes csarnokok legfontosabb előnyeit!

Gyorsabb tervezési és kivitelezési folyamat

Miután elkészültek a konkrét építési tervek a kivitelezés nagyon gyorsan és hatékonyan fog zajlani. Ez Önnek egyszerű és átlátható folyamatot eredményez az elejétől a végéig.

Alacsonyabb munkaerőköltség

Mivel a kereskedelmi raktár részei nagyrészt előregyártottak, a csarnok építési ideje akár 50%-kal vagy még többel is lerövidülhet. Ezzel természetesen nem csak időt takaríthat meg, hanem építési költségeket is!

Alacsonyabb karbantartási költségek

A karbantartási költségeket is megtakaríthatja. Mivel az ipari épületek kevés karbantartást igényelnek, megspórolhatja az általános karbantartást és javítást. Ez akár több tízezer eurót is jelenthet, mivel az acélnak hosszú műszaki élettartama van.

Fenntarthatóbb helyiség

Az acél ellenáll a különféle károsodásoknak, például rothadásnak, penésznek, harmatnak, kártevőknek és tűznek. Az acél nem éghet. Egy jól megtervezett csarnok ellenáll a szélnek és a nagy hóterhelésnek. Ezért az ilyen jellegű kereskedelmi épületek sértetlenek maradnak vihar vagy szélsőséges havazás idején is.

Rugalmas tervezési és összeszerelési lehetőségek

Az acél megkönnyíti a bővítést. A meglévő üzlethelyiségek, irodák, raktárak oldalra vagy felfelé is bővíthetőek, így utólag is többszintes helyiséggé alakíthatóak ki. Az acéllal teljesen lehetséges egy félemelet beépítése egy kereskedelmi helyiségbe, ez több helyet biztosít, például további tárgyak tárolására.

Továbbá minden előregyártott acélelem könnyebben összeszerelhető, mert minden elemnél fel van tüntetve, hogy melyik része a szerkezetnek. Ez jelentősen időt és költséget takarít meg a telepítési folyamat során.

Ideális szigetelési lehetőség

Egy nagy ipari csarnok valószínűleg sok munkával jár, talán majd rengeteg felszerelésnek, gépnek és autónak is helyet kell biztosítson. A szigetelés viszont biztosítja, hogy télen meleg, nyáron hűvös maradjon. Ez azt jelenti, hogy az épületen belül a hőmérséklet mindig kényelmes marad, és nem kell sok fűtést használni.

A szigetelőréteg vastagsága függ a csarnok funkciójától és főleg attól, hogy mennyi időt töltenek majd benne. Ha ez naponta több órát, akár 24 órát is jelenthet, akkor természetesen magasabb fokú szigetelésnek kell lennie, mint ha hetente csak néhány órát töltenek a csarnokban.

Klímabarát megoldás

A mai világban az éghajlat fontos tényező, az acél pedig 90%-ban újrahasznosítható. Ezenkívül az acélt a lehető legkörnyezetbarátabb módon állítják elő. Ennek az az oka, hogy kevés hulladék szabadul fel, és a kibocsátott hulladék is újrahasznosítható. Valamint az acél kis súlya miatt, annak szállítása is kevésbé káros a környezetre.

Bármilyen típusú csarnokot is szeretne építeni, a Steellab készen áll a kivitelezésre! Több éves csarnoképítési tapasztalatának köszönhetően minden tudással és szakértelemmel rendelkezik az Ön ideális csarnokának megépítéséhez, gondoskodva a teljes folyamat fázisairól!

Kép forrása: Freepik.com

Hirdetés (X)