Napszemüvegek az ikonikus darabok kedvelőinek

Sokunk évszaktól függetlenül szívesen hord napszemüvegeket, de a meleg idő és ezzel együtt a napsütés beköszöntével még többen koronázzuk meg a megjelenésünket egy-egy csodás darabbal. Ha most fontolgatod a vásárlást, érdemes velünk tartani!

Egy brand, amely mindig lenyűgöz

Bizonyára mindannyian meg tudunk nevezni legalább egy márkát, amelyet favorizálunk, és bármit is dobjon a piacra, lelkesedéssel informálódunk az új termékekről. Az egyik ilyen brand kétségkívül a Police, amelynek munkásságát figyelemmel kísérjük, hiszen kíváncsiak vagyunk a káprázatos újdonságokra. A Velekey Ékszervilág webáruházban Police napszemüvegek széles választékával találkozhatsz, melyek egytől egyig briliáns darabok.

Gyakran felmerül a kérdés, hogy melyik irányvonal követőinek célszerű a Police palettájáról válogatni. Bármilyen stílust is preferálsz, a márka felhozatalában minden bizonnyal megleled azt a modellt, amely tökéletesen eleget tesz az elvárásaidnak. Egy valóban hozzád illő napszemüveg keretet ad a megjelenésednek, és üde színfoltja lehet a szettednek.

Egy biztos, a Police gondoskodik arról, hogy minden szempár rád szegeződjön, hiszen a márka modelljei magukra vonzzák a tekintetet, ezáltal te is élvezheted a rivaldafényt. Akár a munkahelyeden, akár egy különleges eseményen tűnsz fel, a vagány és trendi napszemüvegeknek köszönhetően rengeteg dicséretet bezsebelhetsz.

Hogyan válasszuk ki az ideális modellt?

Meg kell hagyni, hogy a Police által megálmodott sokszínű és változatos napszemüvegek bűvöletében elég könnyű elveszni. Nem egyszerű feladat meghozni a döntést, mivel számtalan csodálatos kiegészítő vonul fel a palettán.

Néhány paraméter mellett nem mehetünk el szó nélkül, ugyanis ezek nagyban befolyásolhatják, hogy végül melyik modell lesz a befutó. A színvilág tekintetében gyakorlatilag nincsenek megkötések. Azonban az arcformánk szempontjából ajánlott körültekintően eljárni, és olyan modellt választani, amely kiemeli vonásainkat.

A kerek arcú személyek számára jó választás a “cat eye”, vagyis macskaszem típusú szemüveg, de a szögletesebb fazonokkal sem lőhetnek mellé. Akinek négyzet vagy gyémántalakú az arca, annak vélhetően a lekerekített vagy pilóta típusú modellek állnak majd jobban.

Bátran tesztelgessük a keret és a szemüvegszár vastagságát, mert ezen jellemzők mentén az apró módosítások hatalmas változást hozhatnak az összhatást illetően.

Nem csak esztétikai megoldás!

Azontúl, hogy a napszemüveg öltöztet, nem feledkezhetünk meg az egészségünkre gyakorolt pozitív hatásáról sem. A Police termékeiről is elmondható, hogy a lencséknek hála gondoskodhatunk a szemünk és látásunk védelméről.

A megfelelő szűrési képességű lencsék kellemetlen elváltozásoktól menthetik meg a szemeinket, és hatékonyan veszik fel a harcot az ultraibolya sugárzással. Az UV-sugárzás a téli időszakban is dolgozik. Ebből adódóan a Police napszemüvegekre nemcsak szezonális kiegészítőként tekinthetünk, hanem hű társaink lehetnek az év minden napján!

Kép forrása: Pexels.com

Hirdetés (X)