Miniszauna kialakítása otthon

A szaunázásról már sok éve köztudott, hogy mennyire jótékony hatással van testre és lélekre egyaránt. Akinek megtetszett a szaunázás, és nagyon vágyik rá, hogy saját otthonában is örömét lelje benne, annak szerencsére mára már megadatik.

Akár minden nap élvezhetjük üdítő hatásait, akár a folyamatos egészségmegőrzés, akár egy kisebb megfázásos betegség tüneteinek enyhítésére.

Építse fel saját miniszaunáját!

Ha szeretne egy olyan otthont, amelynek középpontjában az egészség megóvása áll, akkor egy ilyen építmény létrehozásával meg tudja teremteni ezt. Az e-kert.hu szaunaházak, szaunakabinok kínálata bőven ad lehetőséget rá, hogy Ön is kiválassza a saját maga és családja számára a megfelelőt, és egy álom ismét valósággá váljon ennek a webáruháznak a segítségével.

Sokaknak az a kép él a fejében a régmúltból, hogy a szauna az a hely, ahol jó néhány ember ül egymás mellett, sokszor kényelmetlenül és nem minden esetben a felhőtlen nyugalmat élvezve, főleg, ha sokan megállás nélkül beszélgettek is közben.

Ezt is elkerülheti Ön azzal az opcióval, ha egy egy- vagy kétszemélyes kabint épít, és csupán csak azokat az elemeket jeleníti meg benne, amelyekre tényleg szüksége van.

Wellness, akár minden nap

Azontúl, hogy nem kell kellemetlenül osztozkodnia az élményen másokkal, és akár naponta élvezheti a frissítő hatásokat, még számos könnyebbséggel szembesülhet, ha egy miniszaunát épít. Ezek a szaunakabinok szinte bárhová helyezhetők az otthonában, mivel mobilak és előregyártott elemekből készültek. Így összeszerelésük nem igényel különösebb szakértelmet, gyorsan és egyszerűen megvalósítható.

Ha Önnek viszont gondot okoz bármilyen barkácsmunka kivitelezése, akkor sincs probléma, mivel az e-kert.hu szakértő munkatársai vállalják termékeik háznál történő összeszerelését, beüzemelését, a felépítéshez és az ápoláshoz kapcsolódó kiegészítő munkák elvégzését.

A szauna típusának kiválasztása

Az e-kert.hu-nál a tradicionális finn szauna építésén kívül mód van a sokkal kíméletesebb infraszauna kabin összeállítására is. Míg a hagyományos változat a sokak számára ismert 80-100 Celsius fokos izzasztáson alapul, addig az infraszauna hőmérséklete mindössze 40-60 fokra melegszik, és a levegő sem olyan párás.

Az infraszauna javasolt azoknak, akik soknak érzik a finn változat hőfokát, vagy pedig valamilyen egészségügyi előzménytörténetük nem engedi meg annak használatát. Az infraszauna hatásaiban ugyanolyan áldásos testre és lélekre egyaránt, így biztos lehet benne, hogy elnyeri tetszését. Az e-kert.hu-nál számos szauna kiegészítő is beszerezhető, így egyidejűleg egy komplett, minden kellékkel felszerelt építményt üdvözölhet majd az otthonában.

Ilyenkor az őszi-téli hónapokban többször előfordulnak megfázásos, vírusos betegségek. Egy miniszaunával elérhető, hogy oly mértékben felerősödik immunrendszerünk, hogy elkerüljük a tüneteket. A munkás hétköznapok után pedig mindig jól fog esni, hogy megszabadulhatunk az egész héten felgyülemlett stressztől.

Kép forrása: Pexels.com

Hirdetés (X)