Karácsony közeledtével nem feledkezhetünk meg a fényekről!

Nem vitás, hogy az év során a karácsony az egyik legszebb ünnep, ami lehetőséget teremt arra, hogy minőségi időt töltsünk azokkal, akiket szeretünk. Ilyenkor a család apraja-nagyja összegyűl, és sokan az igazán közeli barátaikkal is találkoznak.

Ha vissza kellene emlékeznünk a korábbi évek karácsonyaira, valószínűleg egy olyan emléket sem tudnánk felidézni, amikor valakihez betérve ne a csodálatos fények fogadtak volna minket. Ennek pedig nagyon egyszerűen az az oka, hogy a lenyűgöző fényáradat a karácsony része.

Nincs okunk az aggodalomra, ha még nem gondolkodtunk azon, idén hogyan fogjuk kivilágítani az otthonunkat az ünnepekkor. A MÖBELIX karácsonyi világítás menüpontjában nézelődve garantáltan elkap minket az ihlet, ha pedig látunk valami szépet, akkor azt rögtön meg is vásárolhatjuk. Nézzük, milyen lehetőségeink vannak!

Használjunk fényfüzéreket!

A különböző hosszúságú fényfüzéreket mindannyian jól ismerjük, hiszen karácsony közeledtével sok helyen feltűnnek. Ezek olyan kiegészítők, amikkel nagyon egyszerűen és gyorsan varázsolhatunk meghitt fényáradatot a lakásunkban.

Tulajdonképpen csak azt kell eldöntenünk, hogy mit szeretnénk megvilágítani. A lépcsőt? A TV-állványt? A kandallót? Ha megvan a válasz, akkor már csak egy dolgunk van: megfogni a füzért és úgy elrendezni, hogy mindenhova egységesen jusson fény.

A fényfüzérek felkerülhetnek az általunk készített dekorációkra is. Például, ha csinálunk egy vázát, amibe dekorgallyakat teszünk, akkor a füzér biztosította fényesség szépen feldobja az alkotásunkat. Manapság nagyon divatosak a miniatűr dekorfák, amiket szintén különlegesebbé tehetünk a világítással.

A díszlámpák kis helyen is elférnek

A fényfüzérek mellett a különböző formájú karácsonyi díszlámpák is rendelkezésre állnak. Míg az előbbiek árammal, az ünnepi lámpák általában elemmel működnek, így nincs szükség a működtetésükhöz áramforrásra. Kis helyen is elférnek, így lényegében bárhol elhelyezhetjük őket, ahol úgy látjuk, hogy jól mutatnának. Például az ablak előtt, az asztalon vagy valamelyik szekrényen, polcon.

Fényfüggönyt az ablakba!

Az ünnepi időszakban sok ház ablakában láthatunk fényfüggönyöket, amik a fényfüzérek speciális változatai. Ezek nagyon hangulatossá teszik a helyiségeket, és nemcsak belülről, hanem kívülről is jól néznek ki. Érdemes tehát nekünk is kihasználni a bennük rejlő lehetőségeket, csak azt ne felejtsük eldönteni, hogy hidegebb vagy melegebb fénnyel világítsanak!

Ez persze csak néhány lehetőség a sok közül, ezeken kívül még számos módon megvalósíthatjuk a tökéletes karácsonyi világítást az otthonunkban. Ez az az ünnep, amikor fényekből sosem elég, azok ugyanis az egymás iránt érzett szeretet és törődés szimbólumai.

A MÖBELIX kínálatában nagyon sokféle fényfüzér, díszlámpa, fényfüggöny és egyéb dekoráció megtalálható, válogassunk kedvünkre! Ha pedig beszereztük őket, akkor már csak arról kell gondoskodnunk, hogy a lakásunk minden pontjába kerüljön egy kis fényesség.

Hirdetés (X)