Íme négy esküvői kiegészítő a vőlegényeknek a nagy napra!

Lassan hivatalosan is beköszönt a tavasz, amellyel egyúttal kezdetét veszi az esküvőszezon is. A párok pedig izgatottan várják, hogy eljöjjön az ő nagy napjuk, amelyet sokan közülük már egy évvel előtte elkezdenek szervezni, mivel egy esküvő lebonyolítása rengeteg teendővel jár.

Az összes apró részletre oda kell figyelni, hogy minden tökéletes legyen. Az egyik ilyen például a vőlegény megjelenése, amelyet az alábbi négy kiegészítő hibátlanná tud varázsolni.

Mandzsettagomb

A Lord Men’s Fashion kiegészítői között is kapható mandzsettagomb viselése egyre elterjedtebb a vőlegények körében, és nem véletlenül. Diszkrét eleganciát sugároz, nem beszélve arról, hogy ez az egyetlen ékszer, amelyet a vőlegény a jegygyűrűn kívül viselhet a nagy napon.

mandzsettagomb

Ha elfogad egy jó tanácsot, a harmonikus megjelenés érdekében olyan egyszerű és letisztult darabot kell válasszon, amely passzol a jegygyűrű színéhez, illetve az öltöny és az ing gombjához!

Nyakkendő

Mivel a nyakkendő teszi fel az i-re a pontot a vőlegény megjelenését illetően, így ezt a kiegészítőt körültekintően kell megválasztani. Fontos, hogy nagyjából az övcsatig érjen le, és a legszélesebb pontján körülbelül olyan széles legyen, mint a zakó hajtókája.

Ami pedig az anyagát illeti, a díszzsebkendőkhöz és a csokornyakkendőkhöz hasonlóan itt is a kontrasztos hatásra kell törekedni. Hogy ez mit jelent pontosan?

Egy selyem nyakkendő nagyszerűen mutat például egy vastag gyapjú zakóval és/vagy egy pamut díszzsebkendővel párosítva. A markánsabb textúrájú gyapjú nyakkendőhöz pedig érdemes egy finom szövetű öltönyt/zakót és egy selyem díszzsebkendőt választani.

Nyilvánvalóan az esküvő helyszíne és stílusa is befolyásoló tényezőnek számít a választásnál. Egy selyem nyakkendő ugyanis inkább egy fényűzőbb esküvőre, egy kasmírból vagy gyapjúból készült darab pedig egy hagyományos, letisztultabb esküvőre való.

Csokornyakkendő

Ez a klasszikus kiegészítő a reneszánszát éli manapság, de a korábban tapasztaltaktól eltérően manapság már sokan a hétköznapi öltözethez is felveszik. Ha Ön is szemezett már vele, akkor fontos tudnia, hogy a fehér csokornyakkendőt kizárólag frakkhoz, a fekete változatát pedig szmokinghoz szokás viselni.

De, ha bevállalósabb, és szereti a vintage stílust, akkor nem feltétlenül muszáj maradnia a hagyományos, alapszínű daraboknál, hanem nyugodtan választhat egy színes, mintás csokornyakkendőt is.

A hajtókatű

A hajtókatűt hagytuk a felsorolásunk végére, amely szintén egy rendkívül közkedvelt kiegészítőnek számít, mivel könnyen, de elegánsan egészíti ki a vőlegény ruházatát. Ugyan manapság számtalan változat kapható belőle, mind a szín, mind pedig a forma tekintetében, ám a legtöbb férjjelölt mégis a hagyományos virágos verziót választja.

Amint látható, számtalan kiegészítővel élhet a vőlegény is, ám mindenképpen gondosan kell választani.

Kiemelt kép forrása: Pexels.com

Hirdetés (X)