Hogyan rendezd be ízlésesen a babaszobát?

A babaszoba berendezése mindig izgatottan telik, a szülők igyekeznek mindent beszerezni, hogy a kicsi kényelmesen pihenhessen. Azonban arra is gondolni kell ilyenkor, hogy aki belép a gyerkőc kis birodalmába, harmóniát és békességet érezzen.

Ezt könnyen elérhetjük, ha odafigyelünk arra, hogy a bútorok, a fal és a lakástextilek színe harmonizáljon egymással. Ebbe az összhangba illően kell kiválasztani a babatextileket is, kislányoknak például tökéletes lehet a Baby Lion álomfogó virágokkal kollekciója.

Mit tartalmaz a kollekció?

A Baby Lion webáruház az egyik legismertebb babaáruház, ahol nemcsak bababútorokat, babakocsikat, pihenőszékeket és játékokat találunk, hanem rengetegféle babatextilt is. Ez nagy öröm azoknak, akik úgy tervezték, mindent egy helyről szereznek be a kis jövevény érkezésekor.

A kollekciók egyes darabjai azonos mintázatúak, így bizonyosan összhang fog uralkodni a gyerekszobában, ahol ezek a kis kiegészítők szerepet kapnak. Nézzük, mik tartozhatnak ide:

  • babafészek
  • rácsvédő
  • ágynemű szettek
  • takarók és párnák
  • pólya
  • pelenkázólap
  • hálózsák
  • zsebes tároló
  • játéktároló
  • szundikendő

Szerencsére igen nagy a választék, akár még babakocsibetéttel is kiegészíthető egy-egy szett. Bármelyik színvilágban is gondolkodunk, biztosan találunk megfelelő mintázatú, árnyalatú kollekciót a Baby Lionnél.

Álomfogó virágokkal kislányoknak

Az egyik legszebb szett halvány rózsaszín árnyalatú, igazi kis hercegnőknek való kollekció. A fehér alapon a mintázat is igazán egyedi: barnás, madártollas álomfogók és rózsaszín, pink, bordós virágok.

Az összhatás is nagyon vonzó. Egy szép babafészek, hozzá egy fehér kis takaróval nagyon bájosan fest, fényképezkedéshez is kiváló. A minky anyagból készült pillangópárnával vagy a kis szundikendővel is kiegészülhet a szett.

Az álomfogó jelentősége

Az álomfogó használata újra nagy divat, sokan teszik fel az ágyuk fölé ezt a kis varázseszközt. Érdemes tudni erről a tárgyról, hogy az észak-amerikai indiánoktól ered, az első álomfogót egy Asibikaashi nevű Pókasszony készítette el abból a célból, hogy védje a gyermekeket a rossz álmoktól.

Az eredeti álomfogó fűzfából készült, a kerek rész a világot, a Napot és a Holdat jelképezi. A középen lévő háló csapdaként szolgál, a háló közepébe gyöngyöt fűztek, amin át kiesnek a rossz álmok. A madártollaknak is külön jelentőségük van: ezen át a jó álmok az álmodó lelkébe szállnak.

Ma már nagyon sok helyen találkozunk ilyen álomcsapdával, a gyerekszobába is érdemes egyet tenni. De a babatextil kollekcióján viselve is nagyon elegáns és ízléses, szinte érezhetjük, hogy védelmet biztosít a csöppségnek.

A Baby Lion kínálatában természetesen kisfiúknak való szettek is kaphatók, például a Repülők és léggömbök kollekció vagy a menta-szürke színvilágú Autós nyuszik. Csodaszép babaszoba alakítható ki azáltal, ha megfelelően válogatjuk össze a különböző kellékeket, kiegészítőket.

Kép forrása: Pxhere.com

Hirdetés (X)