Családi pihenés a közeli Ausztriában

Amikor az utazási ajánlatok között böngészünk, legyen szó egy hétvégi wellnessről vagy egy hosszabb nyaralásról, azontúl, hogy kiválasztjuk az úti célt és az időpontot, még számtalan tényezőt szoktunk megvizsgálni.

Különösen hosszadalmas a tervezgetés, ha családi nyaralásról van szó, ahol gyerekek is vannak. Számukra külön programokról kell gondoskodni és egy olyan szállodát találni, ahol biztosan nem fog senki sem unatkozni.

Családi lakosztályok vagy komfort szobák

Az alpesi hegyek és völgyek között megbúvó Hotel OTP Birkenhof**** család-, gyerekbarát szálloda, amely azontúl, hogy végtelen mennyiségű kikapcsolódási lehetőséget kínál házon belül és kívül egyaránt, a szobák szempontjából is igyekszik a különféle generációk igényeit a legmesszebbmenőkig kielégíteni.

A szállodában alapvetően négy szobatípusból lehet választani, de ha nem sikerül dönteni, akkor 3D-s videók is segítik a könnyebb eligazodást. Többgenerációs társaságnak és nagycsaládoknak a családi szobák vagy a komplett lakosztályok javasoltak. Akik pedig inkább egy kis romantikára vágynak, vagy fontos nekik az alacsonyabb árszínvonal, azok nézzék meg a junior és komfort szobákat.

Minden szoba felszereltségéhez hozzátartozik a zuhanyzó, a hajszárító, a minibár hűtővel, kábeltelevízió és antiallergén ágynemű. A Birkenhof magyar tulajdonú szálloda, magyar anyanyelvű személyzettel, akik készségesen segítenek kiválasztani a megfelelő szobatípust.

Bármelyikre esik is a választása, gyönyörködni fog a környező hegycsúcsok látványában, amely minden szoba erkélyéről a vendégek szeme elé tárul.

Programok minden korosztálynak

Sokszor az utazást nagymértékben befolyásolja, hogy egy adott szállodában le tudják-e kötni a gyerekek nagy fokú mozgásigényét. A Birkenhofban olyan széles a sportolási lehetőségek palettája, hogy még több hét után sem lehet megunni az ott tartózkodást. A szálloda wellnessoázisa kicsiket és nagyokat egyaránt vár medencéivel, míg a bowling már a 3 éveseknek is kínál sportolási lehetőséget egy külön kialakított pályával.

A szálloda fitnessterme az edzeni vágyók számára nyújt felüdülést, míg aki inkább társaságban sportolna, számára ott a squash pálya. Sem a squash-hoz, sem a bowlinghoz nem kell hozni semmit magunkkal, cipőket és ütőt is lehet bérelni a helyszínen. Csocsózni, dartsozni is lehet, a szellemi sport iránt érdeklődők pedig sakkozhatnak, kártyázhatnak vagy kipróbálhatják a hotel társasjátékait.

Könnyebbség a kismamáknak

Akik egészen kisbabákkal érkeznek, számukra nagy segítség, hogy nem kell a fél házat magukkal cipelniük. Ugyanis a szálloda minden nélkülözhetetlen kiegészítőt biztosít az ottlét zavartalan eltöltéséhez az egész családnak. Ezek a tárgyak a babaágy, babaágynemű, kiságy vagy pótágy akár ágyráccsal, pelenkázóasztal vagy szivacs, fürdető kád, bili, vagy WC-ülőke igény szerint.

Továbbá kérhető még fellépő a mosdó eléréséhez, vízforraló, de akár baby phone, cumisüveg melegítő is, ha szükséges, sőt a szálloda még babakocsit is tud kölcsönözni.

Hirdetés (X)