Bőrápolási szakértők várják az érdeklődőket az ország 40 patikájában májusban

Idén is megrendezik a tavaly nagy sikert aratott Dermo Roadshow-t, amelynek középpontjában az ember legnagyobb és védekezésben legelső szerve, a bőr és annak állapota, megóvása és tudományos alapokon nyugvó gyógyítása áll. A május 2-től május 31-ig tartó programban az ország több patikája részt vesz.

Az egyedi szakmai programban részt vevő patikákban gyógyszerészek, kozmetikusok, bőrgyógyászok és a legismertebb dermokozmetikai márkák szakértői segítik egész évben a szakképzett, alapvetően is nagy hatóanyag-ismerettel rendelkező, dolgozóik felkészültségét a bőrápolás területén.

Az országban egyedülálló módon, a Kulcs Quality Patikák nem csak gyógyszertári termékekben, hanem bőrápolási kérdésekben is szakértői válasszal és széles választékkal állnak a bőrproblémákkal küzdők, a tudatos bőrápolók és az érdeklődők rendelkezésére.

Ennek apropójából második alkalommal indítják el 2023 májusában az ország 40 patikájában a Dermo Roadshow-t, ahol a betérők bőrápolási szakértőkkel találkozhatnak, és megismerhetik a széles termékkínálatot.

Fókuszban a napvédelem

A Dermo Roadshow fókuszban a nyár közeledtével a napvédelem áll. Ebben a témában állnak rendelkezésre a szakértők ingyenes tanácsadással a programban résztvevő patikákban, ahol ingyenes termékmintákkal és próbalehetőséggel tesztelhetik az érdeklődők a számukra megfelelő bőrápolókat.

A profi tanácsadók segítségével naptól védett, szép és egészséges bőrre tehetünk szert, ráadásul az akciókon és termékmintákon kívül izgalmas nyereményjátékkal is készültek az akcióban részt vevő gyógyszertárak.

A Dermo Roadshow május 2. és 31. között várja az érdeklődőket, és azokat, akik fényvédelmi tanácsokra és kiváló minőségű termékekre vágynak.

Az akció keretében meghirdetett nyereményjátékban a patikákba személyesen ellátogatók, valamint online résztvevők is játszhatnak.

Az ország egyik legnagyobb gyógyszertára, a Kulcs Quality Patikák zászlóshajója a budapesti Royal Gyógyszertár, ahol a Qyalty szakértők biztosítják, hogy valóban hatásos termékeket használhassunk, ne a szép címke, a jó reklám vagy az illat döntsön a választásban.

Az akcióban és a nyereményjátékban online is részt vehet bárki a kulcspatikak.hu/nyeremenyjatek oldalon.

Főnyeremény:

  • 4 főre szóló exkluzív wellness nap a Lupa Beach-en

További nyeremények:

  • 5 db értékes dermokozmetikai csomag a Dermo Roadshow szakmai partnerei termékeiből válogatva
  • 10 db Kulcs Patikák arctörölköző

Kép forrása: Pexels.com