Biztosítsa kényelmét megfelelő kapacitású villanybojlerrel!

Az otthonok kényelme ma már természetes számunkra, nemcsak a kellemes hőmérséklet, de a vezetékes és a meleg víz is, azonban van, hogy a család igényeit nem tudja követni a fűtési rendszer.

Szerencsére azonban van megoldás, a változatos kapacitású villanybojlerek akár 85°C-os víz tárolására is alkalmasak, így folyamatosan tudják biztosítani a meleg vizet, ráadásul a feltételezésekkel ellentétben minimális energiaráfordítással.

Válasszon megbízható és könnyen kezelhető megoldást, élvezze az általa nyújtott kényelmet otthon vagy a nyaralóban! Tartson velünk, bemutatjuk a korszerű villanybojlereket!

Melegvíz-ellátás könnyen és gyorsan

Rossz tervezés, a használók számának növekedése, az egyéni szokások következtében kevés lehet a fűtési rendszer által előállított melegvíz-mennyiség, így más megoldásra van szükség. Villanybojler üzembe helyezésével egyszerűen és gyorsan orvosolható a probléma, csupán elektromos csatlakozásra van szükség hozzá.

Olyan helyeken is nagyszerű megoldás lehet, ahol csak időszakosan tartózkodunk, és eleve nincs is más betervezve. Többféle kivitelben és teljesítménnyel, valamint 2-féle, átfolyós és tárolós típusban elérhető, így minden igényhez megfelelő lehet, lakásokban és akár intézményekben is. Kapacitástól függően nagyobb mennyiségű meleg víz előállítására is alkalmas.

Egy nagyobb családban a fürdőszobában és a konyhában is szükség lehet folyamatosan meleg vízre, így ezekben a helyiségekben egy bojler jól jöhet, jelentősen fokozhatja a kényelmét.

Energiahatékony megoldás

A korszerű berendezések hőszigeteléssel vannak ellátva, így az energiaveszteségük minimális, illetve csökkentik az energiaköltségeket. Használatuk komfortos, ugyanis a víz hőfoka pontosan beállítható, a használók igényeinek megfelelően szabályozható. Kialakításuknak köszönhetően minimális karbantartás mellett is megbízható működést garantálnak.

Nemcsak az igényeinek, de a rendelkezésre álló hely alapján is választhat, hiszen különböző méretekben kapható, így kis alapterületű helyiségekbe is találhat megfelelő típust. Nagyobb háztartások számára nagyobb teljesítményű bojlerek állnak rendelkezésre, így nekik sem kell nélkülözniük a kényelmet, akár több vízvételi helyet is ki tudnak szolgálni.

Miért jó, ha villanybojlert választ?

A bojlerek rendszerint a fogyasztási hely közelében, illetve rendszerint beltéren kerülnek elhelyezésre, ezáltal minimálisra csökkentik a hőveszteséget. Szolár rendszerekkel kombinálva pedig az üzemeltetési költségeket is megspórolhatjuk, továbbá a környezetet is kímélhetjük. Az átfolyós vízmelegítők a helyi igények, míg a tárolós típusúak a családi vagy társasház teljes vízigényének kielégítésére alkalmasak.

Egyszerűbb és olcsóbb megoldás, mint a gázbojler, ugyanis nincs szükség a gáz bevezetésére, illetve engedélyeztetésre.

Biztosítson otthonában meleg vizet elektromos bojlerrel kényelmesen, amelyik helyiségben és amikor szüksége van rá, és élvezze a kényeztetést!

Hirdetés (X)