A mobil flották előnyei: költséghatékony és rugalmas megoldások

Ahogy a világ egyre inkább mobillá válik, a vállalkozásoknak és közösségeknek hozzá kell igazítaniuk kommunikációjukat a rugalmasabb üzleti környezethez. Ennek nagyszerű módja a mobil flották használata.

A mobil flották előnyei számos területen érezhetők, legyen szó akár egyéni előfizetőkről, akár vállalati felhasználókról. De mi is pontosan a mobil flotta, és milyen előnyökkel jár a használata? Nézzük meg közelebbről!

A mobil flotta jó lehetőség minden olyan vállalat és társulat számára, amely szeretné kihasználni a telekommunikációs cégek legkedvezőbb ajánlatait. Az ilyen típusú előfizetések célja, hogy segítsenek áttérni a személyes mobilcsomagról egy jóval versenyképesebbre.

A különböző szolgáltatási portfóliók összevonásával segít a mobiltarifák optimalizálásában. Ezzel kiegyensúlyozható a használat az adott kollektíva igényei alapján, és jelentős összeg takarítható meg a díjszabáson.

Mik a mobil flották előnyei?

  • Költséghatékonyság – a mobil flották lehetővé teszik az előfizetők számára, hogy jobb árakat érjenek el a szolgáltatóknál. A flottatagok ingyen beszélhetnek egymással, és a publikusan elérhető ajánlatoknál versenyképesebb perc és internet díjakat kaphatnak.
  • Rugalmas szerződések – a flottatagok a jelenlegi telefonszámukat megtarthatják, hűségidő nélkül is csatlakozhatnak, és bármikor módosíthatják az adatcsomagjukat.
  • Kényelem – a szolgáltató költségeket tud spórolni azon, hogy csak egy csoportot kell kezelnie.
  • Személyre szabott csomagok – a flották különböző csomagokat kínálnak, így minden telefonálási szokásra és igényre megoldást nyújtanak.
  • Cégek számára – a vállalkozások számára egy céges mobilflotta komoly megtakarítást jelenthet, hiszen a mobiltelefon meghatározó szerepet játszik a dolgozókkal, ügyfelekkel, partnerekkel való kapcsolattartásban.
  • Családok számára – lehetőséget kínál a kedvező telefonálási alternatívára a családok részére is. Szinte minden alacsony percdíjas és a korlátlan beszélgetést tartalmazó mobilflottába be tudnak lépni a magánszemélyek.

A mobil flotta egy üzleti mobilcsomag?

Valójában igen – tulajdonképpen egy olyan mobilszerződés, amely az adott vállalkozás igényeihez igazodik. Ez magában foglalhat ingyenes hívásokat vagy magasabb adatforgalmi juttatásokat, hogy alkalmazkodjon az adott kollektíva hatékony működéséhez.

A legfontosabb jellegzetessége, hogy a szolgáltatási portfólió egyes elemeit és paramétereit az adott szervezet igényeire szabja, és testhez álló, megfizethető áron biztosítja. Íme, néhány további előny az üzleti mobilcsomag használatából eredően!

  • Új hardverlehetőségek optimális kiaknázása – akár új hardverre van szüksége, akár nem, az üzleti mobilcsomag lehetővé teszi a hardverajánlatok maximális kihasználását, de persze a fókusz áthelyezhető egy versenyképesebb tarifára vagy hatékonyabb hálózatra is a preferenciák tükrében.
  • Lehetővé teszi, hogy egy adott társulás elérje telekommunikációja teljes potenciálját – a személyre szabott mobil flotta csomag olyan egyedülálló üzleti megoldást kínál, amely magában foglalja az alacsony percdíjakat, továbbá az olcsó mobilinternet használatot, melyet a sok egyéni és céges ügyfél együttesen élvezhet. Ráadásul a tagok barátaikkal, ismerőseikkel, azaz a flotta tagjaival teljesen ingyenesen beszélhetnek.

Összefoglalás: a mobil flották előnyei tehát számos területen érezhetők. Költséghatékony, rugalmas, kényelmes és személyre szabott megoldásokat kínálnak mind az egyéni, mind a vállalati felhasználók számára. Ha Ön is szeretne részesülni ezekből az előnyökből, érdemes megfontolnia a mobil flotta használatát!

Kép forrása: Pexels.com

Hirdetés (X)