A legjobb meglepetések a sportos családtagoknak

Aki igazán szeret mozogni, az alig várja, hogy végre leteljen a munkaidő és máris mehessen csinálni azt, amit szeretne. Ez lehet edzőtermi edzés, futás, kutyasétáltatás, esetleg egy remek jógaóra a közeli központban. Ki ne értene egyet ezzel?

Éppen ezért próbáltunk meg olyan apróságokat összeszedni, amelyek remek meglepetések lehetnek egy olyan személy számára, akinek mindene a sport. Ebben a cikkben tehát különlegességeket mutatunk be, amelyeket bármely, mozgás iránt rajongó örömmel fogad majd.

Ruhára mindig szükség van

Aki sportol valamit, annak sosincs elegendő ruhája. Mindegy, hogy focista valaki, esetleg kosarazik, vízilabdázik vagy vérbeli triatlonos, mindegyik mozgásformához szükség van megfelelő öltözékre. A Pamutlabor Pólónyomda sportos felsői között bőven akad olyan típus, amely passzol az adott sportághoz, amiben akár edzésre is elmehetünk. Sportoljunk bármit, szurkoljunk bármelyik csapatnak, itt biztosan megtalálhatjuk a számunkra megfelelő darabot.

Ott van például a vízilabdások számára készült “Water polo text”, a “Vízilabda evolúció” vagy éppen a “Jóképű vízilabdás” felirattal ellátott pamut pólók egyike. Ezeket több méretben és rengeteg színben beszerezhetjük, így igen egyedi meglepetések lehetnek a családtagok, esetleg barátok számára.

Ezek a ruházati termékek digitális nyomtatással készülnek, így a minta sokáig élénk marad, nem kopik, a felső pedig nem megy össze és nem is nyúlik ki. Kaphatóak ugyanilyen feliratos kapucnis pulóverek, amik puhák, kényelmesek és melegen tartanak a hideg hétköznapokon.

Apróságok sportimádók számára

A sportolók szeretik megörökíteni az eredményeiket, így biztosan mindig maguknál hordják a telefonjukat. Fontos azonban, hogy például vizes környezetben ezek könnyen kiesnek az ember kezéből, így érdemes azokat megfelelő védelemmel ellátni.

A Rebel telefontokok bőrbarát és gumírozott keretének hála biztos tartást eredményeznek, tökéletesen illenek a telefonra és a kezünkbe.

A remek stílusban készült változatok esetében nem kell aggódni, hogy a minta egy idő után lekopna, hiszen bármilyen logó vagy sportág kerül rá, az garantáltan ott marad. Előbb kell telefont cserélni, minthogy az kifakulna vagy eltűnne.

Ellenáll továbbá a víznek, az UV-sugárzásnak, valamint elég rugalmas ahhoz, hogy ne törjön meg. Amennyiben nem tartjuk elegendőnek, pólóval vagy pulóverrel kombinálva tökéletes ajándékcsomagot állíthatunk össze egy sportrajongó számára.

Kávézásra fel!

A sporthoz muszáj feltankolni energiával. Ehhez remek megoldás egy hatalmas bögre kávé, ami elég erőt ad ahhoz, hogy lenyomjunk akár egy kétórás edzést is. Éppen ezért jó megoldás egy egyedi bögre, ami készülhet vadászos, futós, esetleg röplabdás felirattal egyaránt.

Feldobhatjuk a másik reggelét, hiszen ezekből a stílusos poharakból élmény elfogyasztani a reggeli kávét. A porcelán változat mosogatógépben mosható, és a 3 dl-es kivitelnek köszönhetően bőven elegendő lesz az ital számára.

Kép forrása: Pixabay.com

Hirdetés (X)